Over ons

Vloerenspecialist

HM Clickfloors is een jong bedrijf gespecialiseerd in vloeren. Wij hebben een breed assortiment laminaat, PVC en visgraatvloeren.

Naast het verkopen van vloeren bieden wij een unieke service. Wij bezoeken u met onze stalen, meten de oppervlakte en geven advies op maat. Het voordeel is dat u de kleuren meteen kunt zien in uw eigen woning!

Dit unieke concept wordt goed door onze klanten ontvangen. Wij willen ons onderscheiden van de concurrent door onze persoonlijke benadering en allround service.

Wil u liever alleen een vloer zonder extra service? Geen enkel probleem! U kiest zelf wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat is onze visie?

Een vloer is het eerste wat je ziet als je binnenkomt in een woning. Daarnaast geven we doorgaans het meeste uit aan de vloer als het gaat om de inrichting. Hoe belangrijk is het dan dat deze er prachtig uitziet en lang meegaat? Ons doel is om dit voor iedere klant op een persoonlijke manier te verwezenlijken. Het brengt ons veel plezier om de klant achter te laten met een lach op het gezicht. We doen er alles aan om de beste vloeren te leveren en indien gewenst het mooiste te leggen voor een langdurig goed resultaat.

Hierom is ons motto: Wij zorgen voor de click als het klikt!

Wat kunt u van ons verwachten?

U kunt van ons een allround service verwachten waarbij we met u meedenken voor het beste resultaat. Wij hebben een positieve instelling en zijn pas tevreden als alles netjes en strak is afgewerkt. We komen indien gewenst bij u op locatie, geven advies en bespreken het hele proces tot aan het eindresultaat. Hiermee komt u niet voor verrassingen te staan en is er duidelijkheid! We helpen u graag.