Legservice

Onze Legservice

Als u zo lang mogelijk plezier wil hebben van uw nieuwe vloer, dan is het leggen op de juiste manier cruciaal. Wanneer u de juiste technische kennis heeft en handig bent, dan kunt u uiteraard de vloer zelf leggen.
Twijfelt u? Heeft u geen vaardigheden en kennis? Wij helpen u graag. Wij zorgen voor het mooiste resultaat en een langdurig mooie vloer. Als u de vloer door ons laat leggen heeft u tevens een uitgebreidere garantie. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor het eindresultaat.

Laminaat laten leggen

Onze professionals leggen dagelijks vloeren, hierom hebben wij heel veel ervaring. We leggen de vloeren doorgaans binnen één dag. We zullen de vloer alleen komen leggen of in een team van 2. Dit is afhankelijk van de vierkante meters van de ruimte. Wij leggen de ondervloer, de laminaatvloer en werken alles af met plinten. Kortom, wij besparen u tijd en zorgen voor de beste kwaliteit voor een langdurig mooi resultaat.

Bekijk onze laminaat vloeren

PVC Vloer laten leggen

Voor PVC vloeren kunt u ook bij ons terecht. Een PVC vloer leggen is geen gemakkelijke klus, maar ons team van professionals heeft al jaren ervaring. Wij doen dit graag voor u. Wij zullen zowel bij een plak PVC of klik PVC vloer zorgen voor het mooiste resultaat. Wij leggen u graag de verschillen en opties uit. Wij kunnen bijvoorbeeld een PVC plak vloer verlijmen en/of zwevend neerleggen op een plak ondervloer. Wij kijken altijd naar de ruimte en overleggen met de klant voor het beste resultaat.

Bekijk onze PVC Vloeren